Probleem haar

BeCare After Shampoo Conditioner 1000 ml incl pomp

Voedende en vochtinbrengende conditioner. Deze conditioner kan worden gebruikt in combinatie met alle producten van BeCare lijn. Maakt her haar zacht zonder te verzwaren, geeft glans en is makkelijk kambaar.

BeCare After Shampoo Conditioner
€42.95

Everline BeCare Soothing Shampoo 250 ml

Shampoo die een kalmerend effect heeft op de hoofdhuid, helpt om de vochtbalans van de huid te herstellen en voorkomt symptomen zoals roodheid, branden, en overgevoeligheid. SLS VRIJ

Everline BeCare Soothing Shampoo
€14.95

Everline BeCare Before Shampoo 250 ml

Voorbehandeling voor het wassen reinigt de huid, verkoelt en verwijdert residuen uit het haar. Hierdoor zal de werking van shampoo en conditioner intensiever zijn. Sprayen op droog haar emulgeren met water.

Everline BeCare Before Shampoo
€13.95

Everline BeCare Revitalizing lotion 6x7 ml

Lotion voor het verminderen van haaruitval tijdens de seizoen periode of stress.

Revitalizerende ampullen Normal samen met de Revitalizerende Shampoo wordt de hoofdhuid voorzien van een betere doorbloeding waardoor haaruitval wordt vermindert. Na gebruik van de Everline BeCare Revitalizing Lotion Strong bij ernstige haaruitval gaat men over op de Everline BeCare Revitalizing Lotion Normal.

BeCare Revitalizing Lotion Normal
€29.95

Everline BeCare Revitalizing lotion 6x7 ml

Lotion voor het verminderen van haaruitval tijdens de seizoen periode of stress.

Revitalizerende ampullen Normal samen met de Revitalizerende Shampoo wordt de hoofdhuid voorzien van een betere doorbloeding waardoor haaruitval wordt vermindert. Na gebruik van de Everline BeCare Revitalizing Lotion Strong bij ernstige haaruitval gaat men over op de Everline BeCare Revitalizing Lotion Normal. Niet uitspoelen

 

 

BeCare Revitalizing Lotion Strong
€29.95

Everline Becare Daily Shampoo 250 ml

Milde zachte voedende shampoo voor dagelijks gebruik. Geschikt voor alle soorten haar, kan dagelijks worden gebruikt.

Everline Becare Daily Shampoo
€9.95

Everline BeCare Exfoliant Peeling 150 ml

Haar peeling geschikt voor alle soorten huid en haar. Jojoba olie, rijk aan natuurlijke antioxidanten, geeft glans en bestrijdt de veroudering van de opperhuid en haar. Draagt bij aan herstel en hydratatie van de hoofdhuid.

De eerste haar peeling in Nederland!

 

Everline BeCare Exfoliant Peeling
€22.50

BeCare Reinforcing Serum 150 ml

Serum tegen haaruitval.

Onderhoudsbehandeling na de lotion kuur. Deze spray versterkt de doorbloeding en de hoofdhuid. Niet uitspoelen

BeCare Reinforcing Serum
€19.95

BeCare Oil Control Shampoo 150 ml

Geschikt voor vet haar.

Reinigt diep, verwijderd de teveel aan talg zonder uitdroging van de huid en haarfolikels. Heeft een talg reduserende werking. Het haar krijgt weer zijn volume terug na de reiniging.

BeCare Oil Control Shampoo
€9.95

Everline BeCare age system shampoo 250 ml

Shampoo met een anti-aging effect. Hersteld de volume van het haar dankzij de actieve plantaardige stamcellen Malus Domestica Complex PhytocellTec. Stimuleert de aanmaak van cellen op de hoofdhuid, vertraagd het verouderingsproces.

Everline BeCare age system shampoo
€11.00

BeCare Dandr Off-Dry shampoo  250 ml

Anti-roos shampoo die diep in de huid werkt om schilfering te voorkomen. Verrijkt met Tea Tree olie, Korenbloem extracten, tijm, kaneel en arnica.

Deze zeer milde shampoo maakt het haar zacht, glanzend en hydrateerd.

BeCare Dandr Off-Dry shampoo
€13.95

BeCare Oil Control Clay mask 250 ml

Masker voor een vette hoofdhuid en haren. Heeft een zuiverende werking, normaliseert de hoofdhuid. De natuurlijke ingredienten zorgen voor een diepe reiniging en bescherming van de hoofdhuid, verwijdert overtollig talg. Het haar blijft langer schoon en fris

BeCare Oil Control Clay mask
€10.00

Everline BeCare Revitalizing Shampoo 250 ml

Shampoo voor het verminderen van haaruitval tijdens de seizoensperiode en stress.

Deze shampoo is ontwikkeld om het haar te versterken. Dankzij een specifieke formule wordt de celgeneratie verbetert en vermeerdert de doorbloeding van de hoofdhuid. Ideaal te gebruiken in seizoen periodes en bij stres haaruitval.

Everline BeCare Revitalizing Shampoo
€13.95

BeCare Dandr Off-Oily shampoo  250 ml

Anti-roos shampoo die diep in de huid werkt om vette roos op te lossen en remt de vorming ervan. Verrijkt met Tea Tree olie, Korenbloem extracten, Eucalyptus, tijm, kaneel en arnica.

Deze zeer milde shampoo maakt het haar zacht, glanzend, hydrateerd en verwijdert vette roos.

 

 

BeCare Dandr Off-Oily shampoo
€13.95

BeCare Oil Control Rebalancing 6x7 ml

Lotion op basis van zeealgen werkt op de talgklieren en heeft een zuiverende functie. De actieve ingrediënten normaliseren de huid en maken talg ophopingen vloeibaar. Vitamine B6 stimuleert de haarwortel.

BeCare Oil Control Rebalancing
€10.00

everline BeCare Soothing Lotion 6x7 ml

Ampullen worden direct op de huid aangebracht om roodheid en irritatie te verzachten. Deze worden niet uitgespoeld. Bij regelmatig gebruik voorkomt het dat er schilfers op de huid ontstaan en de gevoeligheid neemt sterk af.

Everline BeCare Soothing Lotion
€29.95

BeCare Dandr-off Lotion 6x7 ml

 Anti-roos treatment in ampullen. Wordt gebruikt samen met de BeCare Dandr-off of de BeCare Dandr-Oily om celvernieuwing te stimuleren en de huid te normaliseren. Hersteld de natuurlijke balans van de huid.

BeCare Dandr-off Lotion
€29.95

BeCare Age System Lotion 6x7 ml

Lotion die versterkt wordt bij gebruik van de BeCare Age System Shampoo en Mask. Activeert de doorbloeding van de haarwortel waardoor het een ant-aging en stimulering van de huid geeft. Niet uitspoelen, op vochtig haar aanbrengen.

BeCare Age System Lotion
€10.00

Winkelwagen

Ga naar boven