Color

Everline Color Shining Shampoo 200 ml

Verzorgende en beschermende shampoo ideaal voor gekleurd en/of gebleekt haar. Verrijkt met het AMINOCARE complex, voedt diep tot in de haarvezel, behoud de kleur en geeft glans.

Color Shining Shampoo
€13.95

Everline Leave in conditioner spray 200 ml

Deze Spray masker is iedeaal om het haar te beschermen zonder deze uit te spoelen. Lekker snel na een wasbeurt. Voedende en beschermende behandeling. maakt het haar niet zwaar, wordt snel opgenomen. Door de innovatieve formule van de werkzame stoffen: Aloe Vera, Argan olie en gehydrolyseerde keratine vindt herstel van de haarvezels plaats waardoor de voedende bestandsdelen in de vezel blijven na sluiting van de haarschubben.

Leave in conditioner spray
€16.95

Everline PH-Rebuilder Conditioner 1000 ml

 

Fosfolipiden bevatten extracten van graan die ervoor zorgen dat de PH-waarde van de huid direct na de kleuring of permanent weer in balans zijn. Het hersteld de hoofdhuid en het haar behoud zijn elasticiteit.

Dit product is alleen verkrijgbaar voor salongebruik.

Everline Anti Yellow Shampoo 200 ml

Voedende en milde shampoo, ideaal voor het verwijderen van de gele tinten in wit, grijs en geblondeerd haar. Maximale bescherming van de haarschubben geeft zachtheid, glans en hydrateerd.

Everline Anti Yellow Shampoo
€13.95

Everline Glossy Up Mask 30 gr

Kleurcrème en voeding in één behandeling. Door de directe kleurpigmenten en ceramide A2 wordt de kleur opgefrist en geeft prachtige glans en zachtheid. Ideaal voor tussen twee kleuringen in.

Wordt geleverd in een zakje van 30 gr.

Verkrijgbaar in 5 nuances: ORANGE, GOLD, CHOCOLAT, RASPBERRY, ALLUMINIUM

 

Everline Glossy Up Mask
€3.50
* Glossy Color:

Winkelwagen

Ga naar boven